IMG_5389

Dagindeling

Naschoolse opvang

De Naschoolseopvang heeft 3 korte middagen: maandag, dinsdag en donderdag en 1 of 2 lange middagen: woensdag en/of vrijdagmiddag.

De NSO is als vrije tijd voor de kinderen, daarom is er geen vast programma. Er worden elke middag activiteiten aangeboden, maar de kinderen zijn vrij om mee te doen. Er is altijd gelegenheid om buiten te spelen

Voorbeeld

Een voorbeeld van een dag Naschoolse opvang

De Naschoolseopvang heeft 3 korte middagen: maandag, dinsdag en donderdag en 1 of 2 lange middagen: woensdag en/of vrijdagmiddag.

De NSO is als vrije tijd voor de kinderen, daarom is er geen vast programma. Er worden elke middag activiteiten aangeboden, maar de kinderen zijn vrij om mee te doen. Er is altijd gelegenheid om buiten te spelen. De dagindeling is als volgt:

07:00 – 08:30 uur: Voorschoolse opvang, sommige kinderen komen s’ morgens vroeg en worden door de pedagogisch medewerker naar school gebracht.

11:30 – 12:30 uur: Op woensdag en vrijdag worden de kinderen van school op gehaald of gaan zelfstandig naar het kindercentrum. Er worden boterhammen gegeten en melk gedronken. Er wordt afgewisseld met kadetjes, krentenbollen, crackers en beschuiten. Ieder kind kan zijn verhaal kwijt. s ’Middags is er tijd om te spelen.

14:00 – 15:00 uur: De kinderen worden opgehaald uit school. Alle kinderen zitten aan tafel en krijgen drinken een cracker, broodje en/of fruit. Er wordt overlegd wat elk kind wil gaan doen. Kinderen mogen zelf kiezen met wie ze willen spelen.

17:00 – 18:00 uur: De kinderen worden opgehaald door ouders/verzorgers.

18:00 uur: Het kindercentrum is gesloten.

Op marge- en vakantiedagen is de dagindeling bij benadering hetzelfde als op schooldagen, afhankelijk van de activiteit en het aantal kinderen wat aanwezig is. Er wordt bijvoorbeeld geknutseld, spelletjes gedaan of een fietstocht gemaakt.

Shopping Basket