Speelplaats Beijum

Aanmelden

Hoe doen we dat?

Wij houden van een persoonlijk benadering. En dat begint met een kennismakingsgesprek bij ons, op Kindercentrum Mallemolen.

Lees hieronder meer over hoe een aanmelding bij ons verloopt, of maak gelijk een afspraak.

Maak een afspraak

Stuur ons een berichtje voor het maken van een afspraak

  Oriënteren

  Rondleiding & Kennismaken

  Beijum vanaf de kardinge bult

  Een keuze maken voor de juiste kinderopvang doe je niet zo maar. Daarom nodigen we geïnteresseerden altijd uit voor een rondleiding met een kennismakingsgesprek.

  Rondleiding

  Tijdens de rondleiding laten we je zien hoe onze locatie eruit ziet en hoe de pedagogische medewerkers met de kinderen om gaan. Het is vooral bedoeld om je een gevoel te geven van hoe het er bij ons aan toe gaat. 

  Kennismaking

  Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we je alles over ons kindercentrum. Hoe ziet ons dagritme eruit. Op wat voor manier werken wij, wat kun je allemaal van ons verwachten en wat verwachten wij van jou.  

  Nieuwe ouders

  Voor de nieuwe ouders plannen we vaak meer tijd. Op die manier hebben we iets meer ruimte om ze op de hoogte te brengen van alle "ins and outs" van kinderopvang.

  Heb je na het kennismakingsgesprek nog vragen? Neem dan gerust weer contact op, we helpen je graag.

  De volgende stap

  Aanmelden & Inschrijven

  Aanmeldformulier

  Na het kennismakingsgesprek krijg je een aanmeldformulier mee naar huis. Op die manier kun je op je gemak een beslissing nemen of Kindercentrum Mallemolen de juiste plek is voor je kind.

   

  Inschrijven

  Als we het aanmeldformulier retour hebben ontvangen, maken we de inschrijving in orde. Een inschrijving bij ons is gratis. We stellen vervolgens het contract voor je op met onder anderen het type opvang, de dagen en het aantal dagdelen.

  Afstemmen

  Intake & wennen

  Intake

  Het intakegesprek is bedoeld om dieper in te gaan op het karakter en eigenschappen van je kind. Ook merken we dat de ouders het fijn vinden om de belangrijkste punten van de kinderopvang nog even op te frissen. Op die manier zijn we allemaal zo goed mogelijk voorbereid op de twee wenmomenten.

  Wendagen

  Voor sommige ouders een spannende stap en voor anderen weer minder. Daarom stemmen we dit altijd goed af met de ouders.

  Voor de wenmomenten nemen we rustig de tijd. We plannen twee ochtenden in van 09.00 t/m 13.00 uur. Deze ochtenden zijn kosteloos en vooral bedoeld om aan elkaar en de nieuwe omgeving te wennen.

  In de wenperiode is er intensief contact. Ook als ouder vinden we het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Je brengt immers je meest kostbaarste bezit bij ons. Daarom laten we je graag zien en horen, dat wij er alles aan doen om de wenperiode zo goed mogelijk te laten verlopen.

  Na de twee wenochtenden volgt de eerste officiële dag. Dit is ook gelijk de startdatum van het contract.

  In de beginperiode is er intensief contact. We overleggen, we vragen hoe het gaat, stellen eventueel bij en we leren van elkaar om je kind zo snel mogelijk een veilig gevoel te geven. 

  Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op.

  Of beter nog, kom eens langs!

  In een vrijblijvend gesprek kunnen we precies uitleggen hoe alles werkt. Stuur ons een berichtje voor het maken van een afspraak, of gebruik onderstaande contactgegevens.

  Stuur ons een berichtje met behulp van onderstaande knop.

  Stuur een berichtje

  Stuur ons een berichtje voor het maken van een afspraak

   Of gebruik onderstaande contactgegevens.

   Shopping Basket